Over

uw adres voor krachtige & creatieve communicatie!
Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit grafische vormgeving, webdesign en webdevelopment. Naast de ontwikkeling van CMS modules voor oa. PHP applicaties, WordPress en Magento 2, maak ik in mijn vrije tijd ook jQuery plugins.

Er is een groeiende branche van auteurs die webapplicaties maakt. De meeste van deze zogenaamde extensies (momenteel meer dan 95% op het web) zijn eigenlijk alleen maar bewerkbare bestanden.

Ik streeft ernaar een nieuwe standaard in te stellen door de beste beschikbare extensies te bouwen, volledig aanpasbaar zonder de noodzaak van speciale software of enige andere gespecialiseerde vaardigheid dan het gebruik van uw muis.

Nevenactiviteiten & taken

Projectmanagement van kleinere en grotere internet projecten. Hoewel elk project anders is en gepaard gaat met een reeks unieke uitdagingen, kan het van enorm nut zijn om een basisroutekaart te hebben om dingen op gang te helpen. Hiermee voorkom je stress en besluiteloosheid.
Verzorgen van alle content op een website. Van teksten schrijven en redigeren, tot fotografie en beeldbewerking. Contentmanagement is veel meer dan content redigeren en in een cms plaatsen. Het werken aan content is zo veelzijdig en uitdagend als je het zelf wil maken.
Maximaal resultaat uit jouw website halen. Hoger in Google, meer verkeer, meer conversies en meer omzet. Een goede SEO strategie is het fundament van elke website of webshop. Met een goede SEO strategie wordt functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, logica en relevantie aangebracht binnen de website.

referenties

Goede ervaringen mee, perfecte service en zeer originele ontwerpen!
Arjan ga zo door zou ik zeggen!

Sales Representative Benelux bij Adam Hall Group

Arjan maakt een uitstekend product voor een prima prijs. Ik kan niet anders zeggen: ik ben en blijf bere tevreden!

Owner and Consultant at Groene Signatuur Bedrijfsadvies

Kenmerkend voor de heer Koemans is zijn werklust, het enthousiasme waarmee hij zijn werkzaamheden doet en zijn nauwkeurige manier van werken.

owner Spijker & Co